header image
Bine ati venit la The Facility Maintenance Company!

images/stories/dsc_0120.jpgCladirile de birouri, complexele rezidentiale, mall-urile, depozitele si ansamblurile industriale necesita atat o intretinere tehnica profesionala preventiva, cat si una reactiva.

Ca furnizor de servicii integrate de intretinere tehnica The Facility Maintenance Company sprijina managerii de cladiri si pe proprietarii acestora in vederea optimizarii infrastructurii tehnice.

In calitate de membru al British Facility Maintenance Association (BIFM) activitatea noastra se desfasoara in conformitate cu standardele si regulile de buna practica internationale.

Metoda de intretinere tehnica preventiva folosita de firma noastra, avand la baza Planul de intretinere tehnica preventiva (PPM) pentru fiecare locatie este sistematica, comprehensiva, transparenta si auditabila.

Executarea riguroasa a programului PPM reprezinta pentru client garantia efectuarii la timp a tuturor operatiunilor de intretinere preventiv?.

Pe baza rapoartelor zilnice de intretinere tehnica preventiva si reactiva se elaboreaza urmatoarele informatii:

• Raportul lunar de intretinere tehnica;
• Lista de reparatii-remedieri;
• Lista cu aspecte legate de garantie;
• Registrul solicitarilor efectuate de chiriasi;
• Bugetul anual;
• Raportul privind starea activelor.


Echipa care efectueaza serviciile de intretinere tehnica reactiva este formata din specialisti in masura sa ofere solutii tehnice in vederea rezolvarii rapide a oricaror probleme aparute.

 

Certificat de:

Servicii

 Real Estate Service Group asigura intretinerea tehnica si curatenia de intretinere pentru sediul nostru central din Bucuresti. Suntem realmente multumiti de serviciile prestate in mod profesional.”


“Probabil sunt cei mai buni din Romania.”

Florin Nicolae
Administrative Director
Millennium Bank


“Echipa voastra a facut o treaba extraordinara in executarea proiectului nostru ambitios de la Grand Cafe Van Gogh aflat intr-o cladire istorica din centrul capitalei.”


“Apreciem, in mod deosebit, flexibilitatea si viteza lor, fara a face insa rabat la calitatea finisajelor si instalatiilor.”


“Va multumim ca ne ati ajutat sa cream un punct de reper al Bucurestiului.”

Jerry van Schaik
General Manager
Grand Café Van Gogh


“De cand The Facility Maintenance Company a preluat serviciile de intretinere tehnica ale cladirii, toate activitatile de intretinere sau facut conform planificarii si toate problemele exceptionale au fost rezolvate cu indemanare.”


“Datorita programului de intretinere preventiva si rapoartelor lunare precise, acum cladirea se afla intr-o buna stare din punct de vedere tehnic.”


“Deciziile de investitii se iau pe baza unor informari precise.”

Daniel Olle
Asset Manager
Coram City Capital